Lierse Kempenzonen
Opwijk
Datum: 27/02/2010 19:30
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Stadion Oosterzonen
Opwijk haalt een punt bij Oosterzonen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opwijk haalt een punt bij Oosterzonen
Foto: © SC

Wedstrijd om snel te vergeten die voor beide ploegen toch een punt opleverde. Veel voetbalpret hebben de toeschouwers alleszins niet beleefd.

De eerste grote kans viel er pas na bijna een kwartier. Persa kwam oog in oog met Suls maar de bezoekende portier tekende paraat. Aan de overzijde moest Houdenaert zich serieus reppen om een plaatsbal van Bouwmeester onschadelijk te maken. Romero-Gomez trapte de rebound op de keeper. Verhaegen nam Houdenaert op de korrel maar die gaf geen krimp. Aan de overzijde pareerde Suls met brio een vlam van Vlaeyens en een poging van Persa.

De koffie was slechts twee minuten verteerd of Opwijk mocht met 10 verder toen Bouwmeester een tweede geel incasseerde. Oosterzonen kon op geen enkel ogenblik gebruik maken van de man-meer situatie en ook Opwijk viel stil. Een nul aan beide kanten en dat was ook het spelniveau.

Oosterzonen: Houdenaert, Vandenwijngaert, Pereira, Vlaeyens, De Jongh, T’Seyen, Geudens, Persa, Madah (78’ Van der Veken), Hassounfi (60’ Persijn), Maes.

Opwijk: Suls, Huyck , Tackaert, De Boeck, Romero-Gomez (89’ Vermeir), Verhaegen, Traore (89’ N’Sanga), De Maeyer, De Greve, Bouwmeester, Gheeraert (70’ Solis-Sanchez).

Doelpunten: geen.

KaartenGeel: De Greve, Madah, Traore, De Maeyer. Rood: 47’ Bouwmeester(2 x geel)