Totti: "Titelrace nog lang niet beslist"

Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Totti: "Titelrace nog lang niet beslist"
Foto: © SC

De strijd om de Italiaanse landstitel belooft spannend te worden. Vooral stadsrivalen Inter en Milan eisen een hoofdrol op. Maar Francesco Totti waarschuwt dat Roma ook nog niet uitgeteld is.

Internazionale leidt in de Serie A met één punt meer dan Milan en zes punten meer dan AS Roma. Nummer vier Palermo volgt al op 13 punten.

"Dinsdag zagen we een mooie partij tussen de leider uit Italië en één van de grootste clubs uit één van de beste leagues ter wereld", aldus Roma-kapitein Totti. "Ik feliciteer Inter met hun kwalificatie voor de kwartfinales van de CL, dit is goed voor het Italiaanse voetbal. Ik wil hen echter ook meteen waarschuwen dat ze ons nog niet moeten afschrijven."

"Op het einde van het seizoen kan het soms raar lopen. Zelfs een ploeg als Siena die veroordeeld leek om te zakken, herleeft nu plots en maakt nog alle kans op het behoud. Dat betekent dat alles open blijft voor het vervolg van het seizoen. AS Roma moet zich alleszins zeker opnieuw kwalificeren voor de Champions League, onze club heeft dat nodig."

"Zelf ben ik nog niet helemaal fit, maar ik wil de ploeg zo snel mogelijk helpen in de race naar succes. Waarschijnlijk zal ik mijn comeback maken eind maart, begin april. Net op tijd voor een spannend slot."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties