St.-Gillis-Waas
Tempo Overijse
Datum: 11/04/2010 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Stadion Sint-Gillis-Waas
Sint-Gillis-Waas en Overijse delen de buit
Gentil Dossche
| 0 reacties
Sint-Gillis-Waas en Overijse delen de buit
Foto: © SC

Niets dan tevreden gezichten na de wedstrijd want beide ploegen kregen waar ze recht op hadden. De toeschouwers beleefden een aangename namiddag en konden zich met de uitslag verzoenen.

Sint-Gillis-Waas begon snedig aan de match en klom al snel op voorsprong. Straetman bediende Verstraeten en die kopte raak. Even later moest Verelst zich tonen op een knal van Straetman. Aan de overzijde zorgde Spreutels voor gevaar. Verelst had een kattensprong nodig bij een geplaatste bal van Ben Omar richting winkelhaak. Francis nam Engelborghs op de korrel maar die plooide niet. Een pegel van Charlier ging over de lat.

Na de rust ging Overijse verwoed op zoek naar de gelijkmaker. De Maeyer vlamde een vrije trap op de dwarsligger. Francis verscheen alleen voor Engelborghs maar kon niet afwerken. Kort na het uur lukte het dan toch. De Voeght verlengde een vrijschop tegen de netten. Bij zijn eerste baltoets knalde De Winter op Verelst. Het spel ging snel heen en weer maar echte kansen vielen er niet meer.

Sint-Gillis-Waas: Engelborghs, Van Rumst, Massoels, De Koning, Ben Omar, Verstraeten, Baert (70’ De Winter), Van Osselaer (87’ De Langhe), Baetens, Straetman, De Maeyer.

Tempo Overijse: Verelst, Taelemans, Buyuk, Camara, Francis, Valgaerts (12’ Delmotte), Van Uytrecht, Melotte, De Voeght (76’ Michiels), Charlier (85’ Claes), Spreutels.

Doelpunten: 4’ Verstraeten 1-0, 66’ De Voeght 1-1.

Gele kaarten: Baetens, Van Rumst, Straetman, Melotte, De Voeght. Rode kaart: 73’ Melotte (2x geel).