Nani houdt Manchester United in titelrace

Nani houdt Manchester United in titelrace
Foto: © SC

Ook in Engeland zal de beslissing om de titel op de laatste speeldag vallen. Chelsea won eerder deze namiddag reeds en zette zo druk op Manchester United. De ploeg van Alex Ferguson deed echter ook wat het moest doen. Het verschil bedraagt 1 punt.

United wist wat er te doen was en begon zeer aanvallend. Giggs en Rooney toonden zich al direct gevaarlijk, maar ook Sunderland was een aantal keer knap gevaarlijk via Henderson en Malbranque. Toch was het United dat op voorsprong kwam.

Nani rondde een zeer knappe aanval af die via Berbatov, Fletcher en Rooney bij de Portugees terecht kwam. Hij schoot het leer laag voorbij de Sunderland-doelman. Giggs en Nani hadden zelfs nog kansen om voor rust de voorsprong te verdubbelen, maar zagen hun schoten afwijken of gepakt worden.

Ook in de tweede helft was United beter, maar Berbatov draaide twee grote kansen de nek om. Ook Rooney en Fletcher hadden hun ploeg op rozen kunnen zetten, maar er werd niet meer gescoord. Chelsea speelt volgende week thuis tegen Wigan Athletic, terwijl United bezoek krijgt van Stoke City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties