Geen nieuwe spits voor Feyenoord

Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Geen nieuwe spits voor Feyenoord
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Feyenoord heeft een probleem in de aanval. Technisch directeur Leo Beenhakker deed er alles aan, maar slaagde er niet in om nog iemand aan de kern toe te voegen.

"Ik kan zeggen dat ik er werkelijk álles aan gedaan heb, met niet de minsten uit de voetballerij gesproken", zegt hij in het AD. "Er waren de afgelopen weken kandidaten, maar het is simpelweg niet gelukt. We wisten al maanden dat het moeilijk was om er nog ergens een aanvaller vandaan de te plukken. We waren afhankelijk van anderen, dat maakt het bijzonder lastig."

"Er valt mij niets te verwijten. Ik heb zeer intensief geprobeerd om hetvoor elkaar te krijgen en heb metheel veel mensen gesproken. Datwaren niet de eerste de besten in de voetballerij."

"Maar financieel is er gewoon niets mogelijk bij Feyenoord. Als je geen piek opzakt hebt, dan wordt het lastig. Dat blijkt maar weer."

"We moeten in het linkerrijtje eindigen, dat is normaal met deze jonge selectie. Feyenoord heeft een goed elftal, maar heel erg wispelturig. We wisselen leuke momentenaf met veel mindere fases."

"We gaan gewoon verder, dat heb ik al vaker gezegd. Ik geef niet op en blijf het proberen, maar de komende maanden moeten wij het met deze groep doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties