Messi is dolgelukkig met Mascherano's komst

Dennis Smeyers
| 4 reacties
Messi is dolgelukkig met Mascherano's komst
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lionel Messi had een behoorlijke invloed in de komst van Javier Mascherano naar Barcelona. De Argentijnse vedette is dan ook in de wolken met zijn nieuwe ploegmaat.

"Barcelona wilde hem graag hebben om wie hij is en wat hij kan. Ik ben echt blij dat hij getekend heeft, het is voor mij een vreugde”, zegt Messi. “Hij kan ons goed van dienst zijn, hopelijk blijven we dit seizoen prijzen pakken in het shirt van Barcelona.”

Mascherona zelf was erg bescheiden bij zijn vrolijke intrede. "Het zou wel stom zijn om te denken dat ik hier kom om ieder duel te spelen”, zei hij. “Ik moet de mensen die het hier al goed doen respecteren. Zij hebben alles al gewonnen. Op de posities waarop ik uit de voeten kan, spelen nu al drie wereldkampioenen. Ik beschouw het als een eer om van hen te leren en met hen te groeien.”

De voormalige speler van Liverpool stond in de belangstelling van ondermeer Barcelona en Internazionale. The Reds bezweken na veel Italiaanse biedingen voor het Catalaanse bod van ongeveer 24 miljoen euro. Mascherano zelf had reeds bekend gemaakt dat hij niet in Liverpool wenste te blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties