Deelde Edgar Davids klappen uit?

Dennis Smeyers
| 12 reacties
Deelde Edgar Davids klappen uit?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Al zijn tegenstanders wisten het tijdens zijn actieve voetbalcarrière: Edgar Davids' bal afpakken kan ernstige gevolgen hebben. Hebben twee Amsterdamse vrouwen nu ervaren wat er gebeurt als je zijn cinemazitje afpakt?

Toen de Pitbull met zijn kersverse verloofde in Amsterdam naar de laatste film met Angelina Jolie wilde gaan kijken, zag hij tot zijn ontzetting dat twee vrouwen zich in de door hem gereserveerde zeteltjes hadden gevleid. Dit was niet naar de zin van de middenvelder van Crystal Palace, en een ruzie ontstond.

Volgens verscheidene bronnen kwam het tot een handgemeen en zou Davids een van de vrouwen meerdere keren hebben geslagen. Het slachtoffer diende een klacht in tegen de 74-voudige international. Ze beweerde dat ze bij het rechtstaan een duw in de rug kreeg en daarna dus zelfs geslagen werd. Enkele berichten spreken zelfs van een blauw oog.

Davids zelf liet het hier niet bij en diende prompt zelf een klacht in tegen de vrouw. Hij liet via zijn advocaat in de Nederlandse krant De Telegraaf optekenen dat het vermeende slachtoffer een verkeerde versie van de feiten vertelde. Hij zou haar enkel een duw hebben gegeven, waarop zij hem een klap verkocht.

Davids verloofde liet zelfs weten dat er helemaal niet werd gevochten in de bioscoopzaal. Volgens haar reageerde de vrouw meteen agressief toen ze zeiden dat de vrouw op hun plek zat. "Ze riepen gelijk dat ze de krant zouden bellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties