Gross blijft volharden in de boosheid
Mathias Dumarey
| 0 reacties
Gross blijft volharden in de boosheid
Foto: © SC

Het gaat VfB Stuttgart absoluut niet voor de wind in de Bundesliga. De club verloor 6 van de jongste 7 competitieduels en staat onderaan in de stand. Trainer Christian Gross (foto) weigert de handdoek te gooien.

Dit weekend was Eintracht Frankfurt met 2-1 te sterk voor die Schwaben. Door de penibele situatie in de stand begint de druk op trainer Christian Gross serieus toe te nemen. Ondanks alles blijft de coach volharden in de boosheid en vindt hij nog steeds van zichzelf dat hij de juiste man op de juiste plaats is.

"Ik ben er zeker van dat mijn team nog naar mij luistert. Op dit moment keert er veel tegen ons en we zullen hard moeten werken om het geluk weer aan onze kant te krijgen. Ik ben er me wel van bewust dat de situatie ernstig is", aldus Gross in de Duitse media.

En geluk had Stuttgart dit weekend inderdaad niet. De scheidsrechter keurde twee nochtans terecht aangetekende doelpunten af. "Ik heb geen idee wat de man gezien heeft", liet verdediger Christian Träsch weten. Zelf zag hij een bal op zijn Steven Gerrard's via de lat over de doellijn gaan, maar het doelpunt werd niet gevalideerd.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21673 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties