Competitie: La Liga
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Santiago Bernabeu
Ronaldo schiet Real voorbij Valencia

Real Madrid heeft zaterdagavond Valencia opzij gezet. De Koninklijke won met 2-0. Het was Cristiano Ronaldo die twee keer scoorde in Bernabeu.

De eerste helft was van geen hoog niveau. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht, maar konden weinig kansen afdwingen. Enkel Ronaldo zorgde even voor opwinding toen hij met de hak een bal op de paal deponeerde.

Na rust ging het niveau met rasse schreden de lucht in. Real nam de overhand, maar ook Valencia kreeg kansen. De bezoekers moesten echter een rode kaart incasseren. David Albelda kreeg zijn tweede gele kaart voor handsspel.

Real kwam nu opzetten en het was Ronaldo die op aangeven van Özil de score opende. En even later was Ronaldo weer bij de les. Met een hard schot zette hij de Koninklijke helemaal op rozen. Real blijft daarmee in het spoor van Barcelona. De Madrilenen staan op twee punten van de Catalanen.