Heitinga wil carrière afsluiten bij Ajax

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Heitinga wil carrière afsluiten bij Ajax
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John Heitinga (foto) zal over enkele jaren terugkeren naar Ajax waar hij zijn loopbaan wil afsluiten. Nu staat de Nederlandse verdediger onder contract bij het Engelse Everton.

"Ik wil binnen de vijf jaar zeker terugkeren naar Ajax. Waarschijnlijk zal dat nog sneller zijn. Ik wil nog iets betekenen voor de club als ik terugkom. Dus ik wil ruim voor mijn 35ste weer voor Ajax spelen", zegt John Heitinga op NUsport.

Voor Heitinga terugkeert naar Nederland zou er nog wel eens een avontuur in de Bundesliga kunnen inzitten. De international wordt aan Bayern München gelinkt. "Het lijkt me een schitterende club, maar er is niets concreet. Bij Everton zit ik ook goed", aldus de verdediger.

Heitinga is ook gecharmeerd van Frank De Boer als trainer van de Amsterdammers. "De nieuwe koers die ze er varen, maakt me nog meer enthousiast. Met Frank aan het hoofd zijn ze nu zeker de te kloppen titelkandidaat. Hij is ontzettend gedreven en beschikt over heel veel vakkennis. Het is geen toeval dat ze nu twee keer naeen de nul hielden", besluit het Ajax-jeugdproduct.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties