Mbokani: "Kreeg sms dat ik bij amateurs moest spelen"

Steurbaut Kersten
| 36 reacties
Mbokani: "Kreeg sms dat ik bij amateurs moest spelen"
Foto: © SC

Dieumerci Mbokani heeft de hoge verwachtingen bij AS Monaco niet kunnen waarmaken. De Congolese ex-spits van Standard mag de Franse club na zes maanden al terug verlaten. “Ik ben hier niet gelukkig.”

Mbokani ruilde afgelopen zomer Standard voor AS Monaco voor zeven miljoen euro. De spits wist slechts één keer te scoren in elf wedstrijden en maakte zich niet populair bij trainer Guy Lacombe. Zo bleef hij onlangs afwezig op training.

Lacombe hield Mbokani dan ook thuis van de stage in Sainte-Maxime. “Ik kreeg een sms waarin stond dat ik met de amateurs moest trainen”, aldus de Congolles tegenover radiozender RMC. “Ik heb niet meer met de trainer gesproken.”

Mbokani moet dus op zoek naar een nieuwe club, maar dat wordt geen makkelijke klus. Alleen het Engelse West Ham lijkt echt geïnteresseerd. Probleem is echter dat Monaco de spits niet voor een zak aardappelen van de hand wil doen.

“Zeven miljoen euro was te veel voor Mbokani”, klinkt het nu bij de Monegasken. ”Voor minder dan vier miljoen euro kan hij niet weg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties