Pandiani: “Er zit een vijs los bij Cristiano Ronaldo”

Maarten Van Bever
| 25 reacties
Pandiani: “Er zit een vijs los bij Cristiano Ronaldo”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Osasuna-spits Walter Pandiani gaf woensdag tekst en uitleg over de hevige discussie die hij zondag tijdens de wedstrijd tegen Real Madrid had met Cristiano Ronaldo. De Uruguayaan verklaarde dat er volgens hem bij de Portugese ster 'een vijs los zit'.

Pandiani en Ronaldo hadden zondag een stevige woordenwisseling tijdens de rust van Osasuna-Real (1-0). Ronaldo zou aan Pandiani gevraagd hebben hoeveel hij verdiende. Pandiani zou Ronaldo daarop gevraagd hebben hoeveel prijzen hij al in Spanje had gewonnen.

'Op voetbalvlak is hij een fenomeen, maar mentaal scheelt er iets. Volgens mij zit er een vijs los bij hem', verklaarde Pandiani woensdag op een persconferentie in Pamplona.

'Hij moet meer bescheiden zijn', ging Pandiani voort. ‘Ronaldo zou beter een voorbeeld nemen aal Lionel Messi. Dat is de beste speler ter wereld, misschien kan hij er nog iets van leren.'  De 34-jarige international van Uruguay zei ook nog dat Cristiano Ronaldo elk weekend voor problemen zorgt door zijn gebaren en 'hautaine houding'. 'De bond zou er meer aandacht aan moeten besteden', besloot Pandiani.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties