Ancelotti: "Op onze eigen wedstrijden focussen"

Ruben Philippe
| 3 reacties
Ancelotti: "Op onze eigen wedstrijden focussen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend geeft Chelsea partij aan Tottenham. The Blues strijden nog mee voor het kampioenschap, al beseft manager Carlo Ancelotti wel dat het bijzonder moeilijk zal worden. "Maar het blijft knokken tot de laatste minuten van deze competitie", klinkt het strijdvaardig.

Dit weekend kan de Premier League een belangrijke stap zetten in de strijd om het kampioenschap. Koploper Manchester United heeft zes punten voorsprong op achtervolger Chelsea, maar bij Chelsea is de honger naar een nieuwe landstitel bijzonder groot. "Het zal knokken blijven tot het einde", aldus Ancelotti.

Dit weekend moet Chelsea voorbij Tottenham zien te geraken. "Dat zal helemaal niet makkelijk zijn. Maar we kunnen de titelstrijd open houden tot het einde", gaat de manager verder.

Chelsea moet op de volgende speeldag immers naar United, dat dit weekend Arsenal moet verslaan. "Daar is het natuurlijk zaak om te winnen. Misschien zal United wel de titel pakken, maar we moeten er alles aan doen om dat te verhinderen", benadrukt de oefenmeester nogmaals.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties