Dembélé scoort, maar gaat ten onder tegen Liverpool

Michiel Derwael
| 12 reacties

Maandag ontving Fulham Liverpool. Op Craven Cottage gingen Moussa Dembélé en co met 2-5 onderuit. Onze landgenoot scoorde de aansluitingstreffer.

Liverpool nam een fantastische start tegen Fulham, waar Dembélé in de basis stond. Al na amper één minuut opende Maxi Rodriguez de score voor de bezoekers. Vijf minuten later verdubbelde diezelfde Rodriguez de score op een voorzet van Glen Johnson. Op het kwartier werd de wedstrijd al beslist door Dirk Kuyt.

Fulham ging de rust in met een 0-3-achterstand en moest in de tweede helft uit een ander vaatje tappen. In de 57ste minuut tekende Rode Duivel Dembélé voor de aansluitingstreffer. Maar Liverpool liep in de 70ste minuut, wederom door Rodriguez, uit naar 1-4. Luis Suarez dikte vijf minuten later de score aan. Steve Sidwell legde de eindstand vast op 2-5.

Liverpool nadert door de winst tot op één punt van Tottenham Hotspur. Fulham blijft steken op een tiende plaats in de Premier League.