Drie Engelse toptalenten naar Liverpool?

Yves Dekoning
| 18 reacties
Drie Engelse toptalenten naar Liverpool?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool FC wil volgend seizoen in de top vier eindigen en op termijn terug meestrijden voor de prijzen. Hiervoor mikt de club op jonge talenten, vooral op Engelse jongeren. Maar ook vanuit Manchester is er interesse voor de talenten.

Op dit moment zou Liverpool vooral mikken op Jordan Henderson. De 20-jarige middenvelder van Sunderland speelt binnenkort het Europees Kampioenschap U21 met Engeland. Ook Manchester United zou azen op Henderson. Sunderland zou Henderson graag langer houden en alleen overstag gaan bij een waanzinnig bod. Voor minder dan twintig miljoen pond laat de club van Simon Mignolet Henderson niet vertrekken. Een half jaar geleden liet de club Darren Bent al naar Aston Villa gaan.

Liverpool heeft volgens de roddels ook nog interesse in een karrenvracht andere spelers. Een massa vleugelspelers passeren de tongen, waaronder Juan Mata (Valencia) en Charles N'Zogbia (Wigan). Verder zou vooral verdediger Phil Jones goed liggen op Anfield. Ook hij is jong en Engels. De 19-jarige Jones zou Blackburn willen verlaten, maar Steve Kean wil zijn toptalent niet zonder slag of stoot laten gaan. Ook Jones mag met de Engelse U21 mee naar het EK. Naast Liverpool zouden Manchester United en Manchester City een bod overwegen.

Naast Henderson en Jones zou Liverpool ook Connor Wickham willen binnenhalen. Het 18-jarige supertalent komt momenteel uit voor Ipswich. De aanvaller maakt eveneens deel uit van de Engelse U21.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties