Melo en Meireles wisselen niet van club

Yves Dekoning
| 14 reacties
Melo en Meireles wisselen niet van club
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus heeft interesse in Raul Meireles van Liverpool FC. Het bood de Reds Felipe Melo en een bundel geld in ruil voor de Portugees. Liverpool wil echter niet weten van Melo.

Felipe Melo is boos omdat Juventus hem heeft aangeboden aan Liverpool FC. De Italiaanse topclub wil Raul Meireles halen en bood Melo aan in ruil. Liverpool heeft Juventus laten weten dat het geen interesse heeft in Melo. De club zou wel bereid zijn Meireles te laten gaan voor vijftien miljoen euro. De 28-jarige Portugees moet plaats ruimen op het middenveld van de Reds.

Kenny Dalglish haalde al Jordan Henderson en zou ook Charlie Adam willen aantrekken. Maar hij heeft centrale middenvelders te veel en moet ruimte maken voor aankopen. Dalglish lijkt centraal op het middenveld de voorkeur te geven aan Steven Gerrard, Lucas Leiva, Jay Spearing en nieuwkomer Henderson. De manager zou graag Christian Poulsen of Alberto Aquilani verkopen, maar er is weinig interesse. Daarom zou hij eventueel Meireles laten gaan. Na een goed seizoen bij Liverpool kan die een aardige transfersom opleveren.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties