Pastore dicht bij overgang naar Chelsea

Pastore dicht bij overgang naar Chelsea
Foto: © SC

Javier Pastore staat dicht bij een transfer naar Chelsea. De aanvallende middenvelder zou ongeveer 45 miljoen euro moeten kosten en Palermo-vice-voorzitter Guglielmo Micciche laat weten bijna een akkoord te hebben met de Londenaren.

Ook Manchester City en AS Roma zijn nog in de markt voor Pastore, maar Chelsea lijkt wel aan het langste eind te gaan trekken. "We hebben het over grote speler die in mijn ogen echt enorm goed is. Hij zal worden verkocht om meerdere redenen. Zo wil hij zelf graag een stapje hogerop maken en de onderhandelingen met een zeer belangrijke en grote club bevinden zich in een vergevorderd stadium", aldus Micciche bij Radio Sportiva.

"Zijn zaakwaarnemer werkt momenteel hard en als de club bereid is te voldoen aan onze vraagprijs, dan zullen we hem verkopen. De kans is inderdaad heel groot dat hij naar Chelsea gaat, maar er zijn ook nog andere clubs geïnteresseerd in die jongen. We willen alleen geld, geen geld plus een speler. Dat is ook onmogelijk omdat het dan om spelers zou gaan die Palermo eigenlijk niet kan betalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties