"Eden moet nog constanter worden"

Fabian Morren
| 28 reacties
"Eden moet nog constanter worden"
Foto: © SC

Eden Hazard werd deze zomer aan onder meer Inter en PSG gelinkt, maar vader Thierry Hazard vindt het goed dat zijn zoon nog een jaar bij Lille blijft.

"Eden heeft vorig seizoen een goed jaar gehad", aldus Thierry Hazard in Het Nieuwsblad. "Hij heeft zijn evolutie voortgezet, maar de titel van Lille was natuurlijk niet alleen het werk van mijn zoon. Wij gaan naar alle thuismatchen kijken en vorig seizoen was het een plezier om dat elftal aan het werk te zien. Ze speelden mooi combinatievoetbal."

"De toekomst zal uitwijzen of blijven een goeie keuze was", vervolgt pa Hazard. "Eden vraagt mij wel om raad, maar uiteindelijk is blijven of vertrekken een keuze die hij samen met zijn gezinnetje moet maken. De transferperiode is natuurlijk nog niet ten einde, maar ik denk dat Eden nog eens wil bevestigen."

"Wat doelpunten en assists betreft werden zijn statistieken de voorbije jaren steeds beter, maar hij moet nog constanter worden. In sommige matchen moet hij nog meer aanwezig zijn. Bovendien speelt Lille dit seizoen ook Champions League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties