Lazio krijgt een tik

Thomas De Block
| 0 reacties
Lazio krijgt een tik
Foto: © SC

Lazio Roma heeft een slechte zaak gedaan in de Serie A. De huidige nummer vier verloor bij Genoa en ziet Inter mogelijk op gelijke hoogte komen.

Genoa startte het best en kon de thuissupporters al snel plezieren met een doelpunt. Een hoekschop belandde op de voet van Rodrigo Palacio en belandde met een grote boog in het doel, 1-0. De thuisploeg kon nog voor het halfuur een tweede keer juichen.

Lazio-doelman Marchetti werkte een voorzet zeer slecht weg, waarna Bosko Jankovic de bal in doel trapte. Net na de rust zag het er helemaal benard uit voor Lazio toen Jankovic een tweede keer raak trof.

Nog voor het uur kreeg Lazio een penalty toegewezen. Ledesma zette zich achter de bal en trapte hoog in doel, 3-1. Zeven minuten voor affluiten moest Lazio echter met zijn tienen verder na een rode kaart voor Diakité.

In de slotseconden scoorde Gonzalez nog de 3-2, maar dat was niet voldoende om de nederlaag af te wenden. Door deze nederlaag blijft Lazio op een vierde plek staan, maar het kan in de loop van de dag nog bijgehaald worden door Inter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties