PSG blijft aan de leiding

Thomas De Block

In de Franse competitie blijft PSG de rangschikking aanvoeren. Na een valse start konden de Parijzenaars de drie punten veiligstellen.

Na 45 minuten zag het er nochtans niet zo goed uit tegen promovendus Evian. Cambon had de bezoekers op voorsprong gebracht in de toegevoegde tijd van de eerste helft.

In de tweede helft wist de ploeg van Carlo Ancelotti de schade te herstellen dankzij een sterk spelende Nené. Net na de pauze scoorde de 30-jarige Braziliaan de gelijkmaker en op strafschop bracht hij de thuisploeg op voorsprong.

Uiteindelijk werd het nog 3-1 nadat Gameiro het doel vond. Door deze zege blijft PSG aan de leiding in de Ligue 1. PSG heeft drie punten voorsprong op eerste achtervolger Montpellier, dat zijn wedstrijd tegen Brest won met het kleinste verschil (1-0).