Platini: "Juventus wint de Scudetto"

Andrea Doino
| 5 reacties
Platini: "Juventus wint de Scudetto"
Foto: © SC

In de Serie A wordt het wellicht een tweestrijd tussen AC Milan en Juventus voor de titel. De Rossoneri staan vier punten voor op de ploeg uit Turijn, die de laatste wedstrijden veel punten verliest tegen de 'kleintjes'.

Platini vindt dat de schade nog meevalt en volgens hem wint De Oude Dame de Scudetto. In de laatste zeven wedstrijden speelden ze zes keer gelijk. Dit weekend bleven de Bianconeri steken op een scoreloos gelijkspel tegen Genoa.

“Wie kampioen wordt in Italië? Juve, ondanks de vier punten achterstand. Het is spijtig dat Milan zo een sterke reeks heeft neergezet, maar Juventus heeft te vaak gelijkgespeeld. Ik vind dat Juve te veel kansen mist”, aldus de voorzitter van de Uefa en voormalig speler van de Oude Dame.

Platini is geen fan om technologische snufjes te gebruiken tijdens een wedstrijd. “Ik ben tegen de doellijntechnologie: in de Champions League waren er bijna vier gevallen zoals tijdens Milan – Juventus, maar dankzij de vijfde en zesde ref achter het doel hebben we dat kunnen vermijden. Het is beter om het voetbal menselijk te houden, dan meer camera’s te plaatsen”, besloot Platini.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties