De Bruyne klaar voor voorbereiding met Chelsea

Dennis Moonen
| 7 reacties
De Bruyne klaar voor voorbereiding met Chelsea
Foto: © SC

Donderdag hervat Chelsea de voorbereiding met drie Belgen: Romelu Lukaku, Eden Hazard en ook Kevin De Bruyne. "De aanwezigheid van Hazard en Lukaku vergemakkelijkt mijn aanpassing", zegt De Bruyne, die helemaal klaar is voor de voorbereiding met zijn nieuwe club.

De Bruyne is al een tijdje in Londen en maakte van de tijd gebruik om met zijn vriendin naar het tennis te gaan kijken op Wimbledon. Donderdag is het opnieuw back to business voor de 21-jarige middenvelder. "Ik heb al apart getraind met Marko Marin, die overkwam van Werder Bremen. Maar donderdag keert iedereen terug en dan begint het echt", vertelt hij aan Sporza. "Op vlak van structuur is deze club perfect in orde, dat vergt dus weinig aanpassing. Ook de aanwezigheid van Lukaku en Hazard zal mijn integratie ten goede komen."

Voor De Bruyne zal het in principe moeilijk worden om meteen een plek op te eisen in het basiselftal van de Champions League-winnaar, dat weet hij zelf ook. "Ik word normaal gezien uitgeleend aan een iets mindere club. Maar ik mag de voorbereiding meemaken en na de stage wordt er dan beslist over mijn toekomst dus we zien wel. Als ik elders moet spelen, dan is dat geen probleem", besluit de ex-Genkenaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties