Toptalent Christian Eriksen in het slop

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Toptalent Christian Eriksen in het slop
Foto: © SC

Christian Eriksen zit in een mindere periode bij Ajax. De Deen, tijdens de transferperiode door alle internationale topclus bekeken, hoopt in de topduels met FC Twente en Real Madrid de draad weer op te pakken.



Vrijdag herhaalde trainer Frank de Boer zijn kritiek aan het adres van Eriksen. “Hij moet constanter worden. Altijd een '7' of een '8' en vaak een uitschieter naar boven. Waar hij als talent vijf fouten mocht maken, is dat er nu nog maar eentje”, aldus een strenge De Boer. Volgens Eriksen ligt het aan een gebrek aan concentratie. “Te vaak was mijn passing niet goed. Een foutje maken kan, maar niet zo veel als ik heb gedaan.”

 Volgens de Voetballer van het Jaar in Denemarken biedt de toekomst beterschap. “Het is lekker dat we met FC Twente en Real Madrid nu twee mooie potten krijgen.
Twente (met Rode Duivel Nacer Chadli in de basis) heeft een goed team en ze spelen een goed positiespel. Verder zijn ze erg goed in counteren en hebben ze spelers die het af kunnen maken. Ze zijn niet voor niks nog ongeslagen. Aan ons om punten te pakken tegen ze. Het wordt een mooie wedstrijd”, aldus Eriksen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties