Sulejmani wil absoluut weg bij Ajax

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Sulejmani wil absoluut weg bij Ajax
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Miralem Sulejmani werd 4,5 jaar geleden voor grof geld weggekocht bij Heerenveen. De Serviër kostte maar liefst 16,25 miljoen euro maar kon nooit echt doorbreken bij Ajax door blessures en incidenten. Sulejmani wil absoluut weg in januari.

Miralem Sulejmani is einde contract en wil niet bijtekenen aan een verlaagd salaris. De Serviër speelt amper de laatste tijd en heeft zijn zinnen gezet op een vertrek. “Ik speel niet en als ik het goed begrijp, op basis van berichten in de krant, gaat dat ook niet meer gebeuren als ik mijn contract niet verleng”, aldus Sulejmani aan het Servische Novosti.

De Serviër slijt zijn dagen nu bij de beloften: "Ik wil sowieso niet meer bijtekenen. Ik doe mijn best, bij Jong Ajax, zodat ik rond de winterstop fit ben als een club mij wil kopen. Ik wil naar een Europese topcompetitie en moet straks de juiste beslissing nemen voor mijn toekomst."

Sulejmani waarschuwt ook andere spelers van Ajax, zoals Eriksen, die hun contract nog niet verlengd hebben: “Het zou mij niets verbazen als Christian ook op de bank komt te zetten, net als mij is gebeurd. Christian heeft geluk dat zijn contract nog tot 2014 loopt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties