Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Upton Park
West Ham in vijf minuten voorbij Chelsea
Sander De Graeve

Benitez beleeft geen droomstart bij Chelsea. Na het punt tegen City verloor de ploeg van Eden Hazard met 3-1 bij West Ham United. West Ham ging in vijf minuten voorbij Chelsea met goals van Maïga en Diamé in de slotfase.

Het begon nochtans goed voor The Blues. Juan Mata scoorde na een goede aanval op aangeven van Fernando Torres de 0-1. In de eerste helft leek het alsof de bezoekers de wedstrijd simpel gingen kunnen uitspelen. Na de rust kwam West Ham echter meer en meer opzetten.

Dat resulteerde in de 1-1 van Carlton Cole. West Ham bleef doordrukken en ging op het eind nog over Chelsea, waar Oscar Hazard intussen was komen vervangen. Diamé in de 86e minuut en Maïga in de 91e minuut beslisten de wedstrijd. De supporters van Chelsea zijn nu nog meer ontevreden dat Benitez hun nieuwe coach werd.