Datum: 02/12/2012 17:00
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 15
Mignolet kan weer niet winnen

Het Sunderland van Simon Mignolet ging met 2-1 de boot in op het veld van Norwich City. Door de nederlaag blijft de ploeg van onze Rode Duivel onderaan in het klassement bengelen, op een enkel punt voor de degradatieplaatsen.

Al na acht minuten mocht Simon Mignolet zich voor de eerste keer omdraaien, toen Bassong hem verschalkte en de openingsscore op het bord zette. Daarna probeerde Sunderland het tij te keren, maar hoe zeer het ook probeerde, de beste kansen bleven voor Norwich. Dat leidde iets na het uur zelfs tot de 2-0 via Pilkington.

Sunderland kon nog voor de rust milderen tot 2-1 via Gardner, maar in de tweede helft wisten ze niet meer te scoren. Daardoor mochten ze met nul punten terug naar Sunderland. Norwich staat nu zes punten voor op Sunderland, dat na een 1 op 9 stilaan echt wel naar beneden moet gaan kijken.