Competitie: La Liga
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Ramon Sanchez Pizjuan
Sevilla blijft aanmodderen

Na de 4-0 nederlaag vorige week op het veld van Atletico Madrid, verloor Sevilla nu ook in eigen huis van Real Valladolid. Het werd uiteindelijk 1-2 voor de bezoekers.

Sevilla moest aan de bak zonder een resem geblesseerden (Negredo, Trochowski, Manu) en verder waren er ook maar liefst vier spelers geschorst. Bij Valladolid was iedereen fit. Al na twee minuten stond de 0-1 op het bord, toen Ebert werd bediend door Óscar González en koel afmaakte. Nog voor het kwartier stond het al 0-2, met dit keer Óscar González aan het kanon en Ebert als aangever. Meteen stond ook de ruststand op het bord.

Iets na rust kregen de thuisfans nog een beetje hoop dankzij een eigen doelpunt van Gonçalves, maar met een tweede gele kaart voor Medel iets na het uur verdween het grootste vuur uit de thuisploeg. Met 10 tegen 11 konden ze geen vuist meer maken, waardoor het bij 1-2 bleef. Valladolid heeft nu in de stand drie punten meer dan Sevilla, dat op een zeer teleurstellende twaalfde plaats kampeert.