Courtois krijgt doodsbedreigingen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 24 reacties
Courtois krijgt doodsbedreigingen
Foto: © SC

Thibaut Courtois kreeg tegen Real Madrid twee goals om de oren. Doelpunten die eigenlijk quasi onhoudbaar waren. Daar hadden enkele fans van Atlético geen oren naar, ze stuurden Courtois doodsbedreigingen via Twitter.

De doelman sloot even zijn Twitter-account af om een escalatie te voorkomen. Thierry Courtois was niet te spreken over de kritiek die zijn zoon te verwerken kreeg: "Een supporter die niet om kan met teleurstelling, zoekt maar beter een ander tijdverdrijf. Dat klopt helemaal. Vooral omdat er in dit geval geen enkele aanleiding is voor de kritiek. Volgens Marca was Thibaut een van de betere spelers van het team. Hij kreeg de beste score van de ploeg, een zeven", aldus Thierry Courtois in het Nieuwsblad.

"De ploeg was blij dat ze maar twee goals slikten, het had erger gekund. Mocht hij een slechte match gespeeld hebben, dan zou hij geen probleem hebben met de kritiek. Maar nu heeft hij zich niets te verwijten." Intussen is de Twitter-account van Courtois opnieuw open. Ploegmaats Suarez en Falcao steunden de doelman al openlijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties