Competitie: La Liga
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Mestalla
Valencia houdt punten thuis tegen Getafe

Valencia heeft zich goed hersteld van het 0-1 thuisverlies tegen Rayo Vallecano vorige week. Tegen Getafe won het met 4-2 en hield zo de drie punten thuis in het Mestallastadion.

Al in de eerste minuut was Valencia aan het feest dankzij Soldado. Toen diezelfde Soldado vijf minuten later Jonas bediende, stond het zelfs in geen tijd 2-0. Nog voor het kwartier kwam Getafe echter terug in de wedstrijd via Alvaro. Op het halfuur leek de wedstrijd dan toch gespeeld, nadat Ricardo Costa het verschil terug op twee doelpunten bracht.

Op het uur deed Getafe echter iets terug via Alexis, waardoor het nog een halfuurtje bibberen was voor de thuisploeg. In de slotminuut maakte Valdéz de verlossende treffer. Getafe is door een 1 op 9 in de competitie aan het wegzakken, terwijl Valencia gestaag klimt in de rangschikking. Beide ploegen hebben nu evenveel punten.