Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Stamford Bridge
Chelsea klopt Aston Villa met 8-0

Chelsea heeft op Stamford Bridge zwaar uitgehaald tegen Aston Villa. Na 90 minuten stond er een eindstand van 8-0 op het scorebord.

Al na drie minuten opende Fernando Torres de score voor de thuisploeg. Op het halfuur verdubbelde David Luiz de score en even later zette Ivanovic de ruststand vast op een 3-0 voorsprong van Chelsea.

Op het uur deed ook Lampard zijn duit in het zakje, waarna het wachten was op het slotkwartier om er echt een doelpuntenfestival van te maken. Ramires maakte het vijfde en het achtste doelpunt. Tussendoor zette Oscar nog een strafschop om en maakte ook Rode Duivel Eden Hazard nog een doelpunt. Alles samen goed voor een 8-0 overwinning.

Door de zege komt Chelsea terug op de derde plaats terecht. Aston Villa moet stilaan vooral naar beneden kijken in de stand.