Chelsea biedt Lampard toch contractverlenging aan

Christophe van den Boom
| 9 reacties
Chelsea biedt Lampard toch contractverlenging aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frank Lampard lijkt toch nog een toekomst te hebben bij Chelsea. De recentste berichten spreken over een contractverlenging van één seizoen voor het icoon van The Blues.

Chelsea-eigenaar Abramovich leek Lampard niet meer nodig te hebben en besloot aanvankelijk om hem na dit seizoen te laten gaan. Die beslissing deed heel wat stof opwaaien en fans over de hele wereld protesteerden massaal. Volgens Daily Mail komt de Rus terug op zijn beslissing en heeft hij de middenvelder een contractverlenging van één seizoen aangeboden.

De gesprekken zijn voorlopig nog lopende en over de details van het contract is niets bekend. De fans hopen dat de onderhandelingen niet te lang blijven aanslepen, want Lampard geniet de belangstelling van een heleboel clubs.

LA Galaxy had hem al een contract aangeboden van 2,5 seizoenen. Zij proberen de deal nu te forceren en voeren de druk op.

Het is afwachten waar Lampard’s toekomst uiteindelijk zal liggen, maar zoals het er nu voor staat lijkt hij nog een jaartje bij Chelsea te blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties