Competitie: La Liga
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Estadio Benito Villamarín
Pijnlijke nederlaag voor Malaga

Malaga heeft voor de tweede week op rij verloren. Op het veld van Real Betis ging het met 3-0 onderuit. De club ziet een aantal concurrenten naderen in de strijd voor een Champions League-ticket.

Bij de rust waren de boeken al dicht in het Estadio Benito Villamarin in Sevilla. Meteen in de eerste minuut kwam de thuisploeg op voorsprong dankzij Jorge Molina, later maakten ook Mario en Pablon een doelpunt en zo was de tweede helft een maat voor niets. Tussendoor miste de thuisploeg zelfs nog een strafschop.

In de tweede helft pakte Camacho tot overmaat van ramp nog zijn tweede gele kaart voor de bezoekers, waardoor Malaga met tien tegen elf helemaal voor een onmogelijke opdracht stond. Scoren lukte niet meer voor de club, die een slechte zaak doet in de strijd om de vierde plaats. Die plek geeft recht op de voorrondes van de Champions League en Malaga ziet na het verlies Valencia en Real Sociedad naderen.