Maradona droomt van Barcelona

Dries Van den Bergh
| 11 reacties
Maradona droomt van Barcelona
Foto: © SC

Diego Maradona zou graag trainer van Barcelona worden. Dat vertelde het Argentijnse voetbalicoon maandag aan de Spaanse krant Marca. Hij uitte ook kritiek op het beleid van de Catalaanse club.

“Ik droom er van om ooit Lionel Messi te trainen bij Barcelona”, gaf de voormalige voetbalgod toe. Pluisje werkte eerder al samen met Messi toen hij bondscoach van Argentinië was tussen 2008 en 2010. Maradona werd toen ontslagen na de twijfelachtige resultaten van Argentinië op het WK van 2010 in Zuid-Afrika.

Diego Maradona en Lionel Messi worden bijna dagelijks vergeleken, maar toch hamert die eerste erop dat hij nooit beweerd heeft van beter te zijn. Messi ligt momenteel onder vuur na enkele minder prestaties, maar El Diego springt in de bres voor de voetbalgod van Barcelona. “Ik denk niet dat we het recht hebben om hem na enkele mindere prestaties af te schrijven.”

De voormalige vedette van Napoli neemt wel het beleid van Barça onder de loep. “Barcelona hangt als los zand aan elkaar na het vertrek van Guardiola. Vroeger had je drie baltoetsen en de afwerking, maar nu doen ze iets anders. Ze spelen de bal rond zonder gevoel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties