Competitie: La Liga
Speeldag: Speeldag 29
Real speelt net zoals Barcelona gelijk
Frank Deckers

Net zoals Barcelona heeft ook Real Madrid punten laten liggen. Tegen Real Zaragoza konden de troepen van Mourinho maar één keer scoren, het werd 1-1 uiteindelijk.

Tijdens de eerste helft waren beide ploegen even sterk. Zaragoza kwam echter snel op voorsprong nadat Rodrigo twee spelers van Madrid op een verkeerd been had gezet. Real moest meteen gaan achtervolgen.

Wie anders dan Cristiano Ronaldo bracht Real langszij. Higuain legde de bal voor en Ronaldo schoot recht in de korte hoek. Beide ploegen kregen daarna nog kansen maar het bleef 1-1 aan de rust.

Zaragoza ontsnapte net na rust twee keer aan de achterstand. Ronaldo zijn schot werd tegengehouden en de rebound ging tegen de paal. De thuisploeg verdiende daarna wel nog een penalty nadat Essien een fout maakte op Hélder Postiga. Na een uur spelen bracht de trainer Di Maria, Özil en Khedira het veld in. Veel extra kansen bracht het niet op, het was zelfs real die op het einde goed wegkwam. Ronaldo en Özil drongen nog aan op het einde maar het bleef 1-1.