Speeldag: Speeldag 31
Stadion: Stade de la route de Lorient
PSG met de hakken over de sloot
Timothy Collard

Paris Saint-Germain heeft een zuinige zege geboekt op het veld van Rennes. Het werd 0-2 en Jérémy Ménez en Zlatan Ibrahimovic zorgden voor de doelpunten.

PSG-coach Carlo Ancelotti liet enkele van zijn basispionnen rusten. Zo startten Beckham, Lavezzi, Pastore en Lucas onder meer op de bank bij de steenrijke Parijzenaars. In de eerste helft was het vooral zoeken voor beide elftallen. Aan de rust moesten de fans het dan ook nog stellen zonder doelpunten.

Na de pauze kwam er echter vrij snel verandering. Bechham kwam in het team en vlak voor het uur opende Ménez de score. Daarna kwam PSG eigenlijk nooit meer in de problemen.

Ancelotti bracht Lavezzi en Pastore nog tussen de lijnen, en in de allerlaatste minuut van de wedstrijd zette Ibrahimovic de 0-2-eindcijfers vast. Zlatan en co kunnen zich nu volledig richten op hun terugwedstrijd in de kwartfinales van de Champions League in en tegen Barcelona.