Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 33
Stadion: Stade Geoffroy Guichard
Saint-Étienne terug vierde na winst in inhaalwedstrijd

Saint-Étienne heeft in eigen huis met 4-2 gewonnen van Ajaccio. Daarmee schuift de ploeg in de stand terug naar de vierde plaats, met een puntje voorsprong op Lille. Ajaccio moet vooral naar beneden kijken.

Mutu had de bezoekers nochtans op voorsprong gebracht na een kwartiertje, maar daarna was het al Saint-Étienne dat de klok sloeg. Dat leverde snel resultaat op: Mollo bediende Aubameyang en die zorgde voor de gelijkmaker, meteen ook de ruststand.

Vijf minuten na de rust was de wedstrijd gespeeld: Bodmer en Cohade zorgden snel voor een 3-1 voorsprong voor de thuisploeg, dat de bezoekers liet komen. Die bezoekers kregen een kwartier voor tijd nog een strafschop, omgezet door Mutu.

Even werd het zo nog spannend, maar enkele minuten voor affluiten zorgde Aubameyang voor de doodsteek. Saint-Étienne zo terug vierde in de stand op twee punten van Champions League-voetbal, Ajaccio staat amper twee punten boven de degradatieplaatsen.