Speeldag: Speeldag 32
Stadion: De Kuip
Feyenoord walst over Heracles
Timothy Collard

Feyenoord heeft zondagnamiddag met sprekend gemak gewonnen van Heracles. De Rotterdammers lieten niets heel van hun tegenstander en wonnen uiteindelijk met 6-0.

Het duurde even vooraleer de wedstrijd echt openbrak, maar na twintig minuten opende John Goossens de score met een geweldige vrije trap. Daarna dikten Pelle (2) en Immers de score nog aan voor rust. Één minuutje voor de pauze kreeg Heracles-doelman ook nog rood en zo moesten de bezoekers verder met zijn tienen.

Na de rust haalde Feyenoord de voet enigszins van het gaspedaal, maar Schaken en opnieuw Goossens zorgden toch nog voor de zware 6-0-eindstand. Feyenoord hijst zich zo opnieuw naast PSV, op de tweede plaats. Leider Ajax kan zich volgende week voor de derde keer op rij tot kampioen van Nederland kronen.