Ook Iniesta reageert op kritiek

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Ook Iniesta reageert op kritiek
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Andres Iniesta blikte op de Spaanse televisie terug op het voorbije seizoen van FC Barcelona. "We moeten nu vooral trots zijn op het feit dat we op het punt staan een nieuwe landstitel te veroveren."

De voetbalwereld spreekt bittere schande over de afgang van Barça tegen Bayern München. Het leek wel alsof de Catalanen een kwakkelseizoen achter de rug hadden. Maar komend weekend pakt de Spaanse grootmacht hoogstwaarschijnlijk een nieuwe titel in de Spaanse Primera Division.

“De uitschakeling tegen Bayern deed ons allemaal schrikken”, aldus Iniesta. “Het heeft ons allemaal diep geraakt. Maar je moet die zaken in een kader plaatsen. De dag na de uitschakeling keken we alweer vooruit.”

“Je kan toch niet alles wat we bereikt hebben gewoon weggooien?”, gaat een geprikkelde Spaanse international verder. “Vooral als je weet dat we volgend weekend opnieuw de titel pakken in een zware competitie. Ik geef toe dat het in de Champions League niet goed was. Maar volgend jaar staan we er terug om beter te doen.”

Iniesta liet ook zijn licht schijnen in het keepersdebacle bij aartsrivaal Real Madrid. “Het is onmogelijk om zoiets te begrijpen van op een afstand. Iker Cassilas staat namelijk als een instituut bij Real. Maar ik hoor ook verhalen die niet helemaal kloppen. Langs de andere kant moet iedereen toegeven dat Diego Lopez sterk aan het keepen is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties