Serie A: Mertens en Biglia meteen aan de leiding

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Serie A: Mertens en Biglia meteen aan de leiding
Foto: © SC

Dit weekend werd ook de Serie A op gang getrapt. Alle toppers waren meteen bij de zaak. Enkel AC Milan liet zich gisterenavond verrassen op bezoek bij Hellas Verona.

Eerder vanavond won Internazionale al met 2-0 van Genoa. Het wedstrijdverslag van die partij kan HIER nog eens worden nagelezen. Vanavond stonden nog zes partijen op het programma. Fiorentina ontvangt morgen nog Catania.

Napoli won met ruime 3-0-cijfers van Bologna. Dries Mertens begon op de bank bij de blauwhemden, maar mocht zo’n twintig minuten voor tijd matchwinnaar Marek Hamsik (auteur van twee doelpunten, nvdr.) komen vervangen. Ook José Callejón stond bij de thuisploeg aan het kanon.

Lazio en Udinese tekenden dan weer voor de eerste topper van het prille seizoen. De Romeinen wonnen met 2-1. Udinese was verrast door de snelle start van Lazio. Na amper een kwartier wees het scorebord al 2-0 aan. Een opdoffer die de bezoekers nooit te boven kwamen. Bij Lazio stonden de Angelose Belg Luis Pedro Cavanda en Lucas Biglia in de basis.

Ook aartsrivaal AS Roma kon meteen juichen. De club ging met 0-2 winnen bij Livorno. Cagliari – Atalanta eindigde dan weer op 2-1, terwijl de fans in de partij tussen Parma en Chievo geen doelpunten te zien kregen.

Sassuolo kon niet stunten bij haar debuut op het hoogste niveau. De promovendus verloor met 2-0 op bezoek bij Torino.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties