Lukaku over zijn transfer: "Het was een gekke avond"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Lukaku over zijn transfer: "Het was een gekke avond"
Foto: © SC

Romelu Lukaku speelt tot het einde van het seizoen op huurbasis voor Everton. Tot enkele uren voor het sluiten van de transfermarkt had onze landgenoot er echter geen flauw idee van dat Chelsea hem opnieuw wilde uitlenen. In The Daily Mail doet de spits zijn verhaal.

Op transfer deadline day bevond Lukaku zich in België, waar hij op hotel was met de Rode Duivels. Een rustige avond veranderde plots in een hele hectische en verschillende telefoongesprekken volgden elkaar in een hoog tempo op.

“Het was een gekke avond. Ik zat in mijn hotelkamer in Brussel toen ik om 19u telefoon kreeg. Ik kreeg op dat moment voor het eerst te horen dat de club me ook dit seizoen wilde uitlenen. Ik kreeg vervolgens telefoon van verschillende clubs en moest een beslissing maken."

Aanwezigheid Mirallas

De Rode Duivel hing een halfuur aan de lijn met Everton-coach Roberto Martinez. De Spaanse oefenmeester overtuigde Lukaku en daarom koos hij voor The Toffees. “Het is een grotere club dan West Brom, waar ik een mooie tijd beleefde. Op mijn leeftijd wil ik vooral aan spelen toekomen en dan is Everton een goeie keuze.”

Lukaku komt op Goodison Park ook Kevin Mirallas tegen, zijn maatje van bij de nationale ploeg. “Ik ken hem al van mijn veertiende, dus zijn aanwezigheid zal me zeker helpen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties