Mourinho: "Lukaku is geweldig, wij willen hem niet verkopen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Mourinho: "Lukaku is geweldig, wij willen hem niet verkopen"
Foto: © SC

Morgen neemt Everton het op tegen Chelsea. Bij The Toffees is Romelu Lukaku wel niet speelgerechtigd tegen zijn moederclub. Net als de club ziet ook José Mourinho een belangrijke rol weggelegd in de toekomst voor onze landgenoot. "Wij willen hem niet verkopen."

“Romelu wilde graag naar Everton, want hij wil ieder weekend spelen. Ik weet niet of Roberto Martinez (Everton-coach, nvdr.) hem die garantie gaf, maar The Kid verkoos een uitleenbeurt boven iedere week de strijd aan te gaan met andere toppers.”

De Portugese oefenmeester onderstreept nogmaals duidelijk dat hij wel nog toekomstplannen heeft met de Rode Duivel. “Hij is een geweldige speler en wij willen hem niet verkopen. Ondanks enkele goede voorstellen hebben we hem ook deze zomer niet van de hand gedaan.”

Iedereen tevreden

“We zijn er bij Chelsea rotsvast van overtuigd dat hij nog vele jaren voor deze club zal spelen. Romelu is blij dat hij op uitleenbasis aan de slag kan en wij haalden Samuel Eto’o. Het was een goeie manier om het probleem op te lossen. Wij hebben nu drie ervaren spitsen voor een positie die veel van een speler vergt en tegelijkertijd houden we Romelu tevreden”, besluit Mourinho op de clubwebsite.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties