Matchwinnaar De Ridder: "Ik ga nu meer voor eigen geluk"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Matchwinnaar De Ridder: "Ik ga nu meer voor eigen geluk"
Foto: © SC

Steve De Ridder kwam bij FC Utrecht weer helemaal boven water. Onze landgenoot die deze zomer overkwam van Southampton eiste zondag alweer een hoofdrol op in de Eredivisie.

De Ridder schonk zijn team de zege met twee doelpunten en was na afloop van de wedstrijd in de wolken. “Ik voel me hier als een vis in het water. Ik denk dat ik voldoe aan de criteria van een echter Utrecht-spits. Ik ben een goed voetballende aanvaller en ben niet te beroerd om heel hard te werken”, vertelde onze landgenoot aan het Algemeen Dagblad.

Voor De Ridder is het de eerste keer in zijn carrière dat hij zo makkelijk de weg naar doel vindt op het hoogste niveau. De aanvaller weet waaraan dat ligt. “Als ik één ding moet aanwijzen dat aan mij is veranderd dan is het dat ik meer egoïstisch ben geworden. “

"Ik ga nu meer voor eigen geluk"

“Ik was altijd al belangrijk met assists, vind het ook goed als anderen scoren, maar ik ga nu ook meer voor eigen geluk. En dat blijf ik doen zolang het gaat zoals nu. Ik had graag een hattrick gemaakt, maar het is niet iets waar ik geforceerd naar op zoek ga. Twee goals is mooi”, besluit de Ridder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties