Allegri: "Ergste moment in 3,5 jaar Milan"

Allegri: "Ergste moment in 3,5 jaar Milan"
Foto: © SC

AC Milan heeft nu wel erg zwaar de rol moeten lossen in de strijd om de Scudetto. Na het verlies tegen Fiorentina (0-2) bedraagt de achterstand op leider AS Roma reeds 18 punten.

Massimiliano Allegri, trainer van de club, komt onder druk te staan. "Dit is zonder meer het ergste moment in mijn 3,5 jaar bij AC Milan. We moeten naar een oplossing zoeken, vooral in mentaal opzicht. Het laatste half uur was vanavond echt verschrikkelijk", zei hij na de match.

En nu volgt het CL-duel tegen Barcelona, ook niet echt een moraalopkikker. "We zullen dingen moeten veranderen. Het competitieduel met Chievo zal belangrijker zijn dan de wedstrijd tegen Barcelona. We kunnen niet zo slecht spelen als we tegen Fiorentina hebben gedaan. Een slechte transferstrategie? Nee, het heeft ook te maken met diverse blessures. We hebben twaalf punten. Ik ben de trainer en de club zal mij vertellen of en wanneer ze een beslissing nemen. Er zijn geen gesprekken gepland. Ik ben de trainer en op de een of andere manier zal ik een oplossing vinden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties