Overzicht Turkije: Fenerbahçe nog wat steviger leider

Timothy Collard

Fenerbahçe is na speeldag 14 nog iets steviger leider. Zelf won de leider zijn match, terwijl eerste achtervolger Kasimpasa met de punten morste.

Rizespor-Fenerbahçe  1-2

Fenerbahçe haalde het niet zonder moeite op bezoek bij Rizespor. De thuisploeg klom al snel op voorsprong via Kweuke en pas in blessuretijd van de eerste helft bracht Baroni de leider langszij. Daarna was het wachten tot in de absolute slotfase: zeven minuten voor tijd prikte Webo de 1-2 tegen de netten, genoeg voor de zege.

Antalyaspor-Kasimpasa  1-1

Ryan Donk en co probeerden op bezoek bij Antalyaspor in het spoor van leider Fenerbahçe te blijven. Vlak voor het uur bracht voormalig Lokeren-spits Malki Kasimpasa op voorsrpong, maar vlak na het uur hingen de bordjes opnieuw in evenwicht dankzij Gökçek Vederson. 1-1 was ook meteen de eindstand.