Diegem Sport zwaar onderuit

Leander Mespreuve
| 3 reacties

Alle ogen op Super Sunday zijn gericht op het Astridpark, maar ook in derde klasse werd vanmiddag gevoetbald. Diegem Sport kreeg voetballes van La Calamine: 5-1

De wedstrijd kon niet slechter beginnen voor de bezoekers. Al in de openingsminuut bracht André de thuisploeg op voorsprong. Op het half uur verdubbelde Martin Suarez de voorsprong, meteen ook de ruststand.

Na de koffie ging de thuisploeg gewoon door op hun elan, wat op het uur resulteerde in het tweede doelpunt van Martin Suarez: 3-0. Coly kon nog milderen voor de bezoekers, maar het slotakkoord was opnieuw voor André. Met twee treffers in de tweede helft vervolledigde hij zijn hattrick. Zo stond na 90 minuten de zware 5-1 op het scorebord.

La Calamine klimt door deze zegen op naar de achtste plaats, Diegem blijft twaalfde in de stand op ruime afstand van leider Woluwe-Zaventem.