Zaakwaarnemer duidelijk: "Transfer Defour definitief van de baan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Zaakwaarnemer duidelijk: "Transfer Defour definitief van de baan"
Foto: © SC

De transfersoap omtrent Steven Defour mag de koelkast in. De Rode Duivel moet het vertrek van Lucho Gonzalez opvangen bij FC Porto. "Al kwam er een enorm goede aanbieding binnen", bevestigt Paul Stefani.

Door Cédric De Volder

Steven Defour blijft bij FC Porto. De Rode Duivel hoopte - met het oog op het WK - te vertrekken bij de Portugese topclub. Ondertussen zijn de kaarten nog maar eens geschud. "Een transfer is definitief van de baan", bevestigt Paul Stefani aan Voetbalkrant.com.

De kwartslag van de Portugezen heeft alles te maken met het vertrek van Lucho Gonzalez. De Argentijnse middenvelder - ondertussen al 33 lentes oud - gaat uitbollen bij het Qatarese Al Rayyan. "Porto wil Defour dan ook niet zien verkassen", gaat de zaakwaarnemer verder. "In een gesprek met de coach werd duidelijk dat hij zijn kans volop zal krijgen."

"Porto toont vertrouwen door miljoenenbod af te slaan"

"Al kwam er een enorm goed bod binnen van Fulham", gaat Stefani verder. "Ik kan de precieze getallen niet zeggen, maar Porto bewijst hiermee wel dat Steven het vertrouwen geniet. Al zal hij het natuurlijk nog moeten bewijzen, hé."

Op die manier komt er een einde aan de soap omtrent de Rode Duivel. Ook RSC Anderlecht, Aston Villa en Schalke 04 hoopten de Rode Duivel binnen te halen. Defour zelf hoopt zich nu vooral een basisplaats bijeen te voetballen op het wereldkampioenschap in Brazilië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties