De kunstjes van Ibrahimovic LIVE

Redactie
| 0 reacties
De kunstjes van Ibrahimovic LIVE
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u de hele avond lang genieten van de Eredivisie en van de kunstjes van Zlatan Ibrahimovic.

Het voorgerecht is een wedstrijd tussen Roda JC en Feyenoord, waarbij het voor de bezoekers zaak is om te winnen om bovenin mee te blijven draaien. Het hoofdgerecht is Vitesse - AZ, een ware kraker tussen twee teams met positieve en negatieve uitschieters.

Maar het is misschien toch vooral uitkijken naar het dessert, als PSG op het veld van Nantes op zoek gaat naar kwalificatie voor de volgende ronde van de Franse Ligabeker. Raken Ibrahimovic en co een ronde verder?

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Kan Nantes stunten?

Waag een gokje via Unibet. Als Nantes voorbij PSG raakt, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 420 euro! Een aanrader! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties