Reactie Cavens: "Misschien nog mooier dan bekerfinale"

Nicola Cantoro
| 1 reacties
Cavens: "Misschien nog mooier dan bekerfinale"
Foto: © SC

Jurgen Cavens maakte al heel wat mee in zijn carrière. Hij werd al landskampioen met Lierse in 1997, won twee keer de bekerfinale. "Maar kampioen worden met 12.000 supporters in eerste provinciale is toch het meest unieke", zegt Cavens na afloop van de match.

Nicola Cantoro in Antwerpen

Na het laatste fluitsignaal brak het feest los op Het Kiel. De emoties bij de spelers en de fans was duidelijk zichtbaar. Zo ook bij Cavens. “Dit is toch iets apart. Hier hebben we een heel seizoen hard voor gewerkt. Ik kwam op het einde van de match nog bijna aan scoren toe, maar Nys kon gelukkig in tweede instantie afwerken.”

“Het is een heel seizoen ‘wij tegen de rest’ geweest, nog meer dan in eerste klasse”

Na een moeilijke tijd vorig jaar in Beerschot, kon nu eindelijk toch weer gefeest worden. “Het is een heel seizoen ‘wij tegen de rest’ geweest. Nog meer dan in eerste klasse. Dit is een verhaal om later aan je kleinkinderen te vertellen. Ik heb al een bekerfinale gespeeld en daar was de sfeer ook fantastisch. Maar dit is misschien nog mooier: in een vol stadion kampioen spelen in eerste provinciale.”

“Zolang ik mij goed en fris voel zal ik blijven doorgaan. Ik voetbal veel te graag. Dus de kans is groot dat ik volgend seizoen bij Beerschot blijf. Met mijn ervaring kan ik de jonge jongens altijd wat bijleren”, aldus de 35-jarige Cavens. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties