Inter blijft met punten morsen

Caroline Tonnelier
| 10 reacties

Inter Milaan blijft op de sukkel. De ploeg van Mazzarri kwam niet verder dan een gelijkspel op het veld van Livorno en pakt zo een 2 op 9.

Aan de rust leek er geen vuiltje aan de lucht voor Inter: op dat moment stond immers een 0-2 voorsprong op het bord. Hernanes en man in vorm Palacio tekenden voor de doelpunten die de bezoekers op weg leken te zetten naar de zege.

Livorno gaf zich echter niet gewonnen en sleepte na de pauze zowaar nog een gelijkspel uit de brand. Paulinho was de auteur van de aansluitingstreffer en vijf minuten voor het einde van de match was het Innocent Emegehara die voor de 2-2 zorgde. Inter mist door dit gelijkspel de kans om de kloof met Fiorentina te verkleinen tot twee punten. De ploeg uit Firenze staat op de belangrijke vierde plaats, die recht geeft op een ticket voor de Champions League.