Reactie Defour komt in als pitbull: "Ik wil spelen in Brazilië"

Defour komt in als pitbull: "Ik wil spelen in Brazilië"
Foto: © Photonews

De gretigheid waarmee Steven Defour inviel tegen Luxemburg zegt genoeg. De Rode Duivels staan op drie weken van het WK al op scherp, want iedereen wil spelen. Spijtig genoeg voor Defour is de concurrentie op zijn positie simpelweg moordend.

Johan Walckiers in Genk

Defour viel in als een pitbull terwijl de match toch al gespeeld was. De middenvelder van Porto beseft ook dat hij in de oefenwedstrijden de bondscoach moet overtuigen. "Elke kans die je krijgt, moet je grijpen", knikt Defour als we hem daarmee confronteren. "Ik wil spelen in Brazilië en daarvoor moet je je tonen aan de bondscoach. Iedereen probeert dat in deze voorbereiding."

Zlatan? Ik liep paar keer van hem weg

Vooral op het middenveld loopt heel wat kwaliteit rond. "De coach kan elke match een andere ploeg opstellen. We hebben veel gescoord, maar nu is het de bedoeling om fysiek nog beter te worden. Tegen een tegenstander als Luxemburg kan je heel offensief spelen."

En nu naar Zweden, waar de Duivels Ibrahimovic in de ogen kijken. Maar niemand lijkt echt onder de indruk. "Ik heb al tegen hem gespeeld met Porto. Het is een beer! Maar goed, ik liep een paar keer van hem weg. Al kan het ook zijn dat hij geen zin had om achter mij aan te lopen", lachte Defour nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties